Referanser

FirmaHjelp har hjulpet gründere å starte-firma i mer enn 10 år, og vi er stolte over at våre totalpakker for å starte AS, starte NUF, og starte Enkeltmannsforetak har blitt mottatt så positivt i disse årene.

Prosessen var enkel, rask og oversiktlig fra start til mål. FirmaHjelp var imøtekommende, og nøyaktige. Jeg opplevde at de leverte akkurat den tjenesten jeg trengte ved etablering av mitt AS. Jeg kan trygt anbefale å bruke FirmaHjelp videre

Bendik Os Os Consult AS

Vi er kjempefornøyd med hjelpen vi fikk til å starte AS. Selv med en av deltakerne i utlandet løste FirmaHjelp oppgaven slik at behandlingstiden i altinn ble minimal. Supert med en profesjonell aktør.

Johan Manon Ceron Crianza AS

Jeg benyttet FirmaHjelp til å opprette et AS på dagen, og er meget fornøyd med service og levert produkt. FirmaHjelp leverte en super tjeneste med meget god oppfølging og rådgivning som jeg trygt kan anbefale videre!

Nye Paddys AS

Jeg vil takke for topp service fra FirmaHjelp i forbindelse med etablering og oppstart av mitt firma Abcertus. Oppfølgingen har vært meget bra og jeg har fått god hjelp gjennom hele prosessen. Ha en fin dag!

Lars Thørner Abcertus

Etter å ha startet opp både et NUF og et AS med assistanse fra Firmahjelp, kan jeg med overbevisning si at det knapt kan gjøres enklere. Firmahjelp har ordnet alt av papirer og ga meg en enkel, punktvis oppskrift for hva som måtte gjøres fra min side for å få alt det formelle på plass. Redeligheten til firmaet kan heller ikke betviles, da jeg klarte å betale en regning dobbelt opp, noe Firmahjelp gjorde meg oppmerksom på og tilbakebetaling ble utført på dagen. På bakgrunn av dette, kan jeg anbefale Firmahjelp til enhver gründer i dette landet

Steinar Haugen Steinar Haugen Consulting
FirmaHjelp AS
c/o CFO Regnskap AS Bogstadveien 27B
0355, Oslo

Org.nr.: 912 168 638 MVA
Telefon: 22 00 80 70.
E-post: post@firmahjelp.no