Registrer enkeltmannsforetak

Registrer selskapet på 5 minutter. Ingen andre selskapsformer har lavere inngangsbarriere, og du får selskapet klart til bruk etter kun få dager.

1 200,- + MVA.

Selskapsinformasjon:
Innehaver:
Registreringsalternativer:

Registrering i Foretaksregisteret:

Selskapet må registreres i foretaksregisteret dersom det skal drives varehandel eller selskapet har mer enn 5 ansatte. Ved registrering i foretaksregisteret tilkommer det et gebyr fra Brønnøysundregisteret på kr. 2.127,-

Pris å betale:

kr. 1 200,- + MVA.

Alle nødvendige dokumenter leveres omgående og ferdig utfylt.


Jeg bekrefter herved å bestille Firmahjelp sin tjeneste. Jeg faktureres kr 1200, - eks mva for denne tjenesten. Jeg er klar over at det tilkommer et gebyr fra Brønnøysundregistrene på kr 2265,- ved registrering i Foretaksregisteret. Jeg er klar over at firmaet kun behøver å registreres i Foretaksregisteret dersom det skal drive med varehandel eller ha flere enn 5 ansatte, og at det ellers er nok å registreres i Enhetsregisteret som ikke er gebyrbelagt av Brønnøysundregisteret. Jeg er inneforstått med at Firmahjelp sin tjeneste er registrering av et enkeltpersonforetak via altinn, og ikke spesifikk rådgivning eller "skreddersydde" løsninger. Jeg er selv ansvarlig for å kontakte Firmahjelp dersom jeg ikke mottar varslinger og jeg er inneforstått med at avtalemalene benyttes på eget ansvar. Jeg er blitt oppfordret til å søke profesjonell juridisk rådgivning for min spesielle situasjon. Jeg har lest, forstått og godkjent vilkårene for tjenesten.Hjelp til bestilling?

Ring oss gjerne på tlf 22 00 80 70, vi står klare til å hjelpe deg. Vi vil uansett gå gjennom ordren med deg pr telefon før produksjon, slik at eventuelle feil og mangler vil bli rettet.

Sikker netthandel

All bestilling som krever betaling med bankkort/kredittkort foregår med en kryptert forbindelse verifisert av VISA og DIBS.

FirmaHjelp AS
Hovfaret 4
0275, Oslo

Org.nr.: 912 168 638 MVA
Telefon: 22 00 80 70.
E-post: post@firmahjelp.no