Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svare på dine spørsmål her, må du gjerne ringe oss på telefon 22 00 80 70 og snakke med en ekspert helt gratis og uten forpliktelser. Alternativt kan du sende oss en epost til post@firmahjelp.no så får du svar innen 24 timer.

Registrer NUF-selskap kr. 3.590,- + mva.

Svar: Det koster 3.590 kroner + mva for å etablere et NUF selskap. Da er første års vedlikehold til Engelske myndigheter inkludert. Det tilkommer et gebyr på kr. kr 2.832 fra Brønnøysundsregisteret etter at selskapet er registrert. Du bruker aksjekapitalen til drift av din virksomheten, herunder gebyret fra Brønnøysundregisteret.

Svar: Første året er inkludert. Årlig vedlikehold for LTD selskapet koster 3.450 pr. påfølgende år, og det er ingen bindingstid hos oss. Vi passer på alle våre kunder, og du får beskjed av oss ca 3 mnd. før utløpet av 12 mnd. perioden. Du velger selv om du vil at vi skal utføre det årlige vedlikeholdet i 12 nye måneder.

Svar: Du betaler med VISA eller MasterCard etter du har fylt ut bestillingskjemaet. Vi benytter 3Dsecure, som er den sikreste form for betaling over nett, hvor du må identifisere deg med din BANKid. For kunder som ikke har kredittkort, tilbyr vi fakturabetaling, under forutsetning av at du er kreditgodkjent og betaler et fakturagebyr.

Svar: Det må være minimum 1 person. Denne må være over 18 år og ha ett personnummer eller D-nummer. Samtidig må du ha en gyldig gateadresse i Norge, for registering av den norske filialen. Du må benytte et gyldig firmanavn i både England og i Norge. Mer informasjon om hva som kreves av firmanavn på bestillingsskjemaet, og vi vil alltid sjekke gyldighet ved bestilling. Du kan ikke være fradømt retten til å drive virksomhet i Norge eller England.

Svar: Du mottar alle dokumenter ferdig utfylt av oss innen 1 virkedag. Disse skal du signere og postlegge til Brønnøysundsregisteret. Så bruker de 1-7 dager på å behandle dette avhengig av deres kapasitet. Se behandlingstid hos Brønnøysundsregistert

Svar: Når du bestiller er ikke selskapet etablert enda, og du bruker ditt private kort til å betale våre gebyrer. Disse pengene kan du når som helst tilbakebetale fra ditt selskap ved å benytte kvitteringen som bilag. Dette gjelder også gebyret fra Brønnøysundsregisteret, om du også betaler dette fra privat konto.

Svar: Ja det ble mulig å omdanne et NUF til AS skattefritt fra mai 2013. En skattefri omdanning forutsetter at NUFet har opparbeidet seg nødvendig egenkapital over sin drift. En skattefri omdanning må utføres mellom januar og juli, og utføres normalt av din regnskapsfører med bistand fra en revisor som må godkjenne åpningsbalansen. Vi anbefaler å starte prosessen allerede i november/desember for å rekke fristene.

Bankkonto i Norsk bank kan åpnes når filialens Norske firmaattest foreligger. Det første man gjør, er å sette selskapets aksjekapital inn på kontoen. Dette beløpet kan selvsagt benyttes i selskapets drift. Vær oppmerksom på at noen banker ikke ønsker NUF som kunder.

Alle endringer skal meldes enten til Brønnøysundsregisteret eller det Engelske foretaksregisteret (Companies House). Slike endringer besluttes av styret (directors) i det engelske LTD-et. FirmaHjelp hjelper alle med utarbeidelse av nødvendig dokumentasjon

Hvis du ikke trenger selskapet lenger, bør du avvikle virksomheten. Det er formalia krav som må følges, og vi har laget en tjeneste for å hjelpe deg når dette behovet oppstår.


Registrer NUF-selskap kr. 3.590,- + mva.

FirmaHjelp AS
Hovfaret 4
0275, Oslo

Org.nr.: 912 168 638 MVA
Telefon: 22 00 80 70.
E-post: post@firmahjelp.no