Starte NUF

NUF har samme rettigheter som AS, men ikke krav til 30.000 i aksjekapital og lavere avgift hos Brønnøysundregisteret. Du tar ikke personlig risiko, får et profesjonelt skatteregime, og kan ansette deg selv og få tilgang til alle sosiale goder. NUF selskap kan også omdannes til AS skattefritt.

3 590,- + MVA.

Samme som AS, men lavere inngangsbarriere

Registrer NUF-selskap kr. 3.590,- + mva.

  • Alle dokumenter leveres omgående og ferdig utfylt. Engelsk selskap klart på få dager. Norsk avdeling etter 1-2 uker.
  • Du kan endre og kvalitetssikre opplysninger undervegs, en rådgiver ringer når bestilling er mottatt.
Vær oppmerksom på at NUF har vanskelig for å få lån og kreditter, og at noen banker ikke ønsker NUF som kunder. Ved å starte aksjeselskap får du mer troverdighet og anerkjennelse fra banker og leverandører.

Totalpakke for å starte NUF

Du får en totalpakke med alle forpliktelser til Engelske myndigheter inkludert i prisen. FirmaHjelp utfører disse i 1 år fra stiftelsesdato. Etter dette koster vedlikeholdet kr. 3 450,- per år, men du er selvsagt ikke bundet til dette.

Finn ut mer om totalpakken

Viktige fordeler med å starte NUF

Ved å starte NUF selskap får du nøyaktig de samme fordelene som AS. Eieren har mulighet til å ansette seg selv, rett til sykepenger, rett til dagpenger, rett til minstefradrag og rett til å benytte statens skattefrie satser for reise, kost og losji.

Finn ut mer om fordeler (og ulemper)

Jeg er usikker, er NUF er den beste selskapsformen?

Generelt anbefaler vi et AS, men dersom du ikke har 30 000 til aksjekapital for å starte AS så vil NUF være et godt alternativ. Du kan alltids komme i gang med et NUF i dag, for deretter å foreta en skattefri omdanning fra NUF til AS når du har opparbeidet deg nok egenkapital.

Hva våre kunder sier

Etter å ha startet opp både et NUF og et AS med assistanse fra Firmahjelp, kan jeg med overbevisning si at det knapt kan gjøres enklere. Firmahjelp har ordnet alt av papirer og ga meg en enkel, punktvis oppskrift for hva som måtte gjøres fra min side for å få alt det formelle på plass.

Steinar Haugen Steinar Haugen Consulting

Registrer NUF-selskap kr. 3.590,- + mva.

FirmaHjelp AS
Hovfaret 4
0275, Oslo

Org.nr.: 912 168 638 MVA
Telefon: 22 00 80 70.
E-post: post@firmahjelp.no